Om oss

Historia

Pumpsnabben AB grundades 1979 och vår verksamhet har sedan starten inriktats på service, reparationer, ombyggnationer, uthyrning av pumpar samt försäljning.
Vi representerar en rad ledande pumptillverkare på den svenska marknaden och vi har 40 års erfarenhet av pumpbranschen. Våra medarbetare har en gedigen kompetens för att kunna utföra installation, reparation och service på alla typer av pumpar och anläggningar. Väl mött!

Stefan Eksudd, VD 

Vi ingår i River Group

Pumpsnabben är en del av River Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget. 
River Group kombinerar den entreprenöriella andan hos ett mindre företag med strukturen och professionalismen hos en större koncern, med syftet att ge kunderna bästa service och säkerställa högsta kvalitet och kundnöjdhet. 
River Group har sitt huvudkontor i Oslo och har ca: 300 anställda i Norge, Sverige, Finland och Danmark och en omsättning på 600 miljoner SEK.